Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/06/8873606/html/wp-content/themes/ut-gogreen/addpress/includes/ap_functions_fe.php on line 219
Single Post


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/06/8873606/html/wp-content/themes/ut-gogreen/addpress/includes/ap_functions_fe.php on line 219

Modele baghete tavan

Baghetele de Tavan sunt Elemente soin décoratif completeaza armonios designul unei incaperi décorer cu tapet sau nu. Aceste profil décoratif sunt realizate DIN polistiren, un matériau usor si rezistent si se aplica la imbinarea dintre perete si Tavan pentru a finalisation decorul in dortoirs sau livinguri sau in camere de Hotel si Restaurante. Modelele de-Baget pot fi Supreme de la depozitele compagei “peisaj-art” S.R.L. DIN mun. Chișinău şi mun. Bălți. La necesitate, puteți comanda și livrarea PE întreg teritoriul Republici Moldova. Contactați GSM 060 006 646, pentru comandă DIN mun. Chișinău Str. Uzinelor, 1 sau GSM 060 002 041, pentru comandă DIN mun. Bălți, BD. M.

Eminescu, 12. Baghete décoratif DIN polistiren extrudat J50-lungime 2m; 50x50mm. comanda si IA-TI cuponul cu reducere de 20%! Baghetele de intérieur sunt Profile décoratif realizate DIN polistiren și se folosesc pentru tranziția între Tavan și pereți, pentru decorarea pereților, pentru decorarea tavanului. Baghetele sunt realizate DIN polistiren extrudat, au suprafață netedă, dimensiuni uniforme și o înaltă rezistență mecanică combinată cu flexibilitate. Pentru procurare în Retail, Propunem Colecția Vidella cu baghete liniare DIN polistiren extrudat DIN magazinul dekora.md DIN Str. Uzinelor, 1 (intersecție cu Str. Vadul lui Vodă)….. Când Vezi un ansamblu de cornișe, sau baghete décoratif, la îmbinarea dintre un Tavan și perete, atunci înțelegi de ce profilurile décoratif sunt aproape indispensable………. Cu un obiect apère simplu, Dai consistță designului casei și Acoperi orice imperfecțiune dintre Tavan și perete. Cornișe Ornate și netede își au rădăcinile în Arhitectura antică grecească.

Așa se explică multitudinea și varietatea de cornișe ornamate. . • Profil décoratif cm rezistent, Cu lungimea de 2 m si latimea de 65 mm.. • Le parc de la decorativa DIN polistiren extrudat C20-lungime 2m; 20x20mm. • pretul afisat mai jos este valabil pentru o bagleta cu lungimea de 2m. STOC EPUIZAT comanda si IA-TI cuponul cu reducere de 20%! Uau. V-aţi Propus un proiect Mare. Pot fi adăugate doar 10 produse pentru a fi comparate. Acest aspect réduire timpul de încărcare a rezultatelor.

Implicite şi timpul investit de dumneavoastră.


  1. No Comments


  2. Leave a Reply

    Comments in this post are closed.